Πολιτική απορρήτου - Όροι Χρήσης

                                   Workout Intelligence

Νομικό σημείωμα

H διεύθυνση IP μέσω της οποίας ο Η/Υ έχει πρόσβαση στο Internet και στη συνέχεια στο workoutintelligence.comαξιοποιείται για την συγκέντρωση στατιστικών στοιχείων και για λόγους πιστοποίησης της ηλεκτρονικής ταυτότητας του επισκέπτη/χρήστη.

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/χρήστη των υπηρεσιών του workoutintelligence.com.υπόκειται στους όρους του παρόντος τμήματος καθώς και από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού (Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου από την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π. Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000) και του ευρωπαϊκού δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ).


Οι παρόντες όροι διατυπώνονται λαμβανομένων υπόψη τόσο της ραγδαίας ανάπτυξης της τεχνολογίας και ειδικότερα του Internet όσο και του υπάρχοντος - αν και μη πλήρως ανεπτυγμένου - πλέγματος νομικών ρυθμίσεων σχετικά με τα ζητήματα αυτά. Σε αυτό το πλαίσιο, οποιαδήποτε ενδεχόμενη σχετική ρύθμιση θα αποτελέσει αντικείμενο του παρόντος τμήματος.
Σε κάθε περίπτωση το workoutintelligence.com διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων κατόπιν ενημέρωσης των επισκεπτών/χρηστών και μέσα στο υπάρχον ή και ενδεχόμενο νομικό πλαίσιο.Εάν κάποιος επισκέπτης/χρήστης δε συμφωνεί με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται στο παρόν τμήμα οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του workoutintelligence.com

Οι δημιουργοί κι οι συντελεστές του sciencetraining.gr δεν ευθύνονται με κανένα τρόπο και σε καμία περίπτωση, αποκλειόμενης ακόμη και τούτης της ελαφράς αμελείας, για οποιαδήποτε ζημία, σοβαρή ή μη, που θα επέλθει ως αποτέλεσμα της χρήσης ή της μη δυνατότητας για χρήση του υλικού του workoutintelligence.com Σε περίπτωση, ω μη γένοιτο, κακής χρήσης του υπολογιστή σας, από σας, σεις κι όχι οι δημιουργοί ή οι συντελεστές του workoutintelligence.com επιβαρύνεστε με το σύνολο των δαπανών, για την απαραίτητη συντήρηση, επισκευή ή επιδιόρθωσή του.

Ο επισκέπτης/χρήστης που ενδιαφέρεται να διαφημιστεί στο workoutintelligence.com προκειμένου να λάβει όλες τις απαραίτητες γι’ αυτό πληροφορίες θα πρέπει να επικοινωνήσει με το αρμόδιο τμήμα του workoutintelligence.comΤο workoutintelligence.com δεν ευθύνεται για την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων που ακολουθούν οι διαφημιζόμενοι σε αυτό κατά τις συναλλαγές τους με τους επισκέπτες/χρήστες των υπηρεσιών αυτών.Οποιαδήποτε αναφορά γίνεται στο workoutintelligence.com σε κάποιο συγκεκριμένο εμπορικό προϊόν ή υπηρεσία με την εμπορική του ονομασία ή το εμπορικό του σήμα δεν εγκαθιδρύει και δεν υπονοεί επιδοκιμασία, πρόταση ή προτίμηση σε αυτό. Ότι από αυτά εμπεριέχεται στο workoutintelligence.com παρέχεται από τρίτους. Οιαδήποτε γνώμη, συμβουλή, δήλωση, υπηρεσία, συμπεριλαμβανομένων και των πληροφοριών των παροχέων αποτελούν γνώμη αυτών (των τρίτων) και δεν γίνονται απαραίτητα αποδεκτές από το workoutintelligence.com

Το workoutintelligence.com μπορεί να χρησιμοποιεί cookies για την αναγνώριση του επισκέπτη/χρήστη ορισμένων υπηρεσιών και σελίδων του workoutintelligence.com (π.χ. newsletters).


Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στο σκληρό δίσκο κάθε επισκέπτη/χρήστη και δεν λαμβάνουν γνώση οποιουδήποτε εγγράφου ή αρχείου από τον υπολογιστή του. Χρησιμοποιούνται για την διευκόλυνση πρόσβασης του επισκέπτη/χρήστη όσον αφορά τη χρησιμοποίηση συγκεκριμένων υπηρεσιών του workoutintelligence.com, για στατιστικούς λόγους προκειμένου να καθορίζονται οι περιοχές στις οποίες οι υπηρεσίες του workoutintelligence.com είναι χρήσιμες ή δημοφιλείς ή για λόγους marketing. Ο επισκέπτης/χρήστης του workoutintelligence.com μπορεί να ρυθμίσει τον διακομιστή του κατά τέτοιο τρόπο ώστε είτε να τον προειδοποιεί για τη χρήση των cookies σε συγκεκριμένες υπηρεσίες του workoutintelligence.com είτε να μην επιτρέπει την αποδοχή της χρήσης cookies σε καμία περίπτωση.Σε περίπτωση που ο επισκέπτης/χρήστης των συγκεκριμένων υπηρεσιών και σελίδων του workoutintelligence.com δεν επιθυμεί την χρήση cookies για την αναγνώριση του δεν μπορεί να έχει περαιτέρω πρόσβαση στις υπηρεσίες αυτές.

 

Το workoutintelligence.com διαφυλάσσει τον προσωπικό χαρακτήρα των στοιχείων σας και δε δύναται να τα μεταβιβάσει σε οποιονδήποτε τρίτο (φυσικό ή νομικό πρόσωπο) για κανένα λόγο με την εξαίρεση σχετικών διατάξεων του νόμου και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές.


Το workoutintelligence.com διατηρεί αρχεία με τα προσωπικά στοιχεία, τα οποία αποστέλλει ο επισκέπτης/χρήστης αποκλειστικά για λόγους επικοινωνίας, οικονομικούς και φορολογικούς.
 

Ο επισκέπτης/χρήστης μπορεί να επικοινωνήσει με το αρμόδιο τμήμα προκειμένου να διασταυρώσει την ύπαρξη προσωπικού του αρχείου, την διόρθωση αυτού, την αλλαγή του ή την διαγραφή του.
 

Επισκέπτες/χρήστες του workoutintelligence.com που είναι ανήλικοι έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες του workoutintelligence.com μόνο με τη συγκατάθεση των γονέων ή των κηδεμόνων τους και δεν έχουν υποχρέωση να υποβάλλουν τα προσωπικά τους στοιχεία. Σε περίπτωση υποβολής τέτοιων στοιχείων από ανήλικους το workoutintelligence.com διαγράφει τις σχετικές πληροφορίες.
 

Το workoutintelligence.com και ειδικότερα το τμήμα marketing είναι δυνατόν να επεξεργάζεται τμήμα ή το σύνολο των στοιχείων που εσείς έχετε αποστείλει για λόγους στατιστικούς, οικονομικούς και βελτίωσης των παρεχομένων υπηρεσιών-πληροφοριών του.

 

Το workoutintelligence.comπεριλαμβάνει links («δεσμούς») προς άλλα websites τα οποία και δεν ελέγχονται από το ίδιο αλλά από τους τρίτους φορείς (φυσικά ή νομικά πρόσωπα).
 

Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται το sciencetraining.gr για τους Όρους Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων τους οποίους αυτοί ακολουθούν.
 

Οποιαδήποτε απορία σχετικά με υπηρεσίες ή πηγές, που σχετίζονται με τους δεσμούς αυτούς, πρέπει να απευθύνεται προς τους αρμόδιους τρίτους κι όχι προς τους συντελεστές του workoutintelligence.com. Η σύνδεση του workoutintelligence.com μέσω δεσμών με άλλες ιστοσελίδες δεν σημαίνει αποδοχή του περιεχομένου των άλλων ιστοσελίδων από τους δημιουργούς ή συντελεστές του workoutintelligence.com κι ουδεμία δημιουργεί ευθύνη τους.

Αποποίηση ευθύνης.

  1. Ο ιστότοπος www.workoutintelligence.com  περιέχει συχνά πληροφορίες , προπονητικού, διατροφικού, παιδαγωγικού  ή/και ιατρικού ενδιαφέροντος. Ως αναγνώστες του ιστοτόπου, ενημερώνεστε και αποδέχεστε τα ακόλουθα:

  2. Η χρήση του υλικού του ιστοτόπου www.workoutintelligence.com γίνεται αποκλειστικά με προσωπική ευθύνη του χρήστη. Ο ιστότοπος www.workoutintelligence.com και οι συνεργάτες του ουδεμία ευθύνη φέρουν σε περίπτωση κακής χρήσης του υλικού το οποίο περιέχεται στον ιστότοπό του.

  3. Το υλικό του ιστοτόπου www.workoutintelligence.com παρέχεται για ενημέρωση του κοινού και μόνο. Καμία απόφαση σχετική με την αντιμετώπιση οποιασδήποτε πάθησης δεν μπορεί να λαμβάνεται με γνώμονα το υλικό αυτό χωρίς την απαραίτητη εξατομικευμένη ιατρική συμβουλή και ιατρική επίβλεψη.

  4. Για οποιoδήποτε πρόβλημα προκύψει στην υγεία εξαιτίας αποφάσεων οι οποίες ελήφθησαν με γνώμονα το υλικό αυτό χωρίς την αναζήτηση της απαραίτητης εξατομικευμένης ιατρικής συμβουλής και ιατρικής επίβλεψης, ο ιστότοπος www.workoutintelligence.com και οι συνεργάτες του ουδεμία ευθύνη φέρουν.

  5. Το περιεχόμενο του παρόντος διαδικτυακού ιστοτόπου δεν αποτελεί και δεν μπορεί να εκληφθεί ως ιατρική συμβουλή, διάγνωση, θεραπεία, υπόδειξη ή παραίνεση. Όλες οι πληροφορίες παρέχονται στους αναγνώστες μόνο για ενημερωτικούς και εκπαιδευτικούς σκοπούς. Δεν υπάρχει καμία πρόθεση το περιεχόμενο αυτό να υποκαταστήσει την εξατομικευμένη ιατρική συμβουλή, διάγνωση, πρόγνωση ή θεραπεία. Είναι ανάγκη πάντα να αναζητάται η εξατομικευμένη συμβουλή και επίβλεψη του θεράποντος ιατρού ή άλλου εξειδικευμένου παρόχου υγείας αναφορικά με όποια ερωτήματα μπορεί να προκύψουν σχετικά με παθήσεις. Ποτέ δεν πρέπει να παραβλέπεται η ιατρική συμβουλή και να υποτιμάται η εκ του σύνεγγυς επίβλεψη και εκτίμηση της κατάστασης της υγείας από αναγνωρισμένο επαγγελματία της υγείας. Ποτέ δεν πρέπει να καθυστερείται η αναζήτηση της ιατρικής συμβουλής εξαιτίας της ανάγνωσης υλικού από τον παρόντα ιστότοπο.

  6. Εάν αντιμετωπίζετε κάποιο θέμα υγείας, αναζητήστε εξειδικευμένη ιατρική συμβουλή πριν κάνετε οποιαδήποτε αλλαγή στον τρόπο ζωής σας, σε σχέση με θέματα που αναφέρονται στον παρόντα ιστότοπο.

  7. Ειδικά σε περίπτωση ιατρικού επείγοντος πρέπει να κληθεί άμεσα ο προσωπικός ιατρός ή τα Επείγοντα Περιστατικά και γενικά πρέπει να αναζητηθεί άμεσα ιατρική βοήθεια. Δεν πρέπει να υπάρξει καμία καθυστέρηση στην αναζήτηση ιατρικής βοήθειας εξαιτίας χρήσης του υλικού και περιεχομένου που περιέχεται στον παρόντα ιστότοπο.

  8. Για θέματα διατροφής αποκλειστικά αρμόδιοι ειδικοί είναι οι πτυχιούχοι διαιτολόγοι διατροφολόγοι σύμφωνα με το εθνικό δίκαιο. Η ομάδα μας σε καμία περίπτωση δεν παρέχει τέτοιου είδους υπηρεσίες που εναντιώνονται στην εργασιακή ηθική. Δημοσιεύονται άρθρα σχετικά με την διατροφή μόνο από ειδικούς διατροφολόγους που συνεργαζόμαστε. Αν αναζητείται συγκεκριμένες οδηγίες διατροφής επικοινωνείστε με τον ειδικό διατροφολόγο σας.  

Υπηρεσίες 

Βρείτε μας στα social 

  • LinkedIn
  • Instagram social button
  • Facebook social button

©2019  Από την ομάδα του Workout Intelligence