Science Based Personal Training

ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ

Δήλωση αποστολής μας.

Αποστολή της ομάδας μας είναι να παρέχει υψηλού επιπέδου προπονητικές υπηρεσίες για την μέγιστη δυνατή βελτίωση της απόδοσης, πρόληψη και αποκατάσταση τραυματισμών καθώς και επίτευξη των στόχων σας. Πάθος της ομάδας μας είναι η συνεχής παρακολούθηση της αθλητικής επιστήμης με σκοπό, την παροχή βέλτιστων προπονητικών μεθόδων.

Η ομάδα γυμναστών μας είναι έτοιμη να σας βοηθήσει να πετύχετε τους αθλητικούς σας στόχους. Έχοντας χρόνια εμπειρία ως ασκούμενοι και αθλητές κατανοούμε την θέση σας, τους προβληματισμούς και τις προσδοκίες σας. Κάθε πρόγραμμα γυμναστικής που σχεδιάζουμε είναι αποτέλεσμα συνδυασμού της επιστημονικής βιβλιογραφίας στον κλάδο της αθλητικής επιστήμης, επιτυχημένων πρακτικών καθώς και ανάλυσης των ικανοτήτων σας, των αναγκών και των στόχων σας. Αφιερώνουμε αρκετό χρόνο για να είμαστε σίγουροι ότι η προπονητική μας παρέμβαση είναι η καλύτερη δυνατή που μπορούμε να προσφέρουμε. Κινητήριος δύναμή μας είναι η αγάπη μας για τον αθλητισμό αλλά και η θέληση μας να παρέχουμε προπονητικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, τις οποίες δεν είχαμε στην διάθεση μας όταν τις χρειαζόμασταν περισσότερο. Δέσμευσή μας είναι να αυξάνουμε συνεχώς το επίπεδο ποιότητάς τους.

ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

Έδρα της ομάδας μας αποτελεί η Θεσσαλονίκη. Προπονήσεις πραγματοποιούμε καθημερινά σε

 • εξοπλισμένα γυμναστήρια της Θεσσαλονίκης  με τα οποία συνεργαζόμαστε  

 • δημοτικά στάδια και γήπεδα στίβου

 • κατ'οικον

 • άλλους κατάλληλους εξωτερικούς χώρους.

Αν σας ενδιαφέρει να προπονηθείτε με εμάς και σας προβληματίζει η απόσταση ή η τοποθεσία που θα πραγματοποιούνται οι προπονήσεις στείλτε μας ένα e-mail και η ομάδα μας θα σας προτείνει άμεσα τις δυνατότητες που υπάρχουν σύμφωνα με την τοποθεσία σας και τις ανάγκες σας.

Για εσάς που ενδιαφέρεστε να προπονηθείτε μαζί μας αλλά βρίσκεστε εκτός Θεσσαλονίκης, δείτε τα εξατομικευμένα προγράμματα της υπηρεσίας  μας online coaching και ρωτήστε μας πληροφορίες. 

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ

Ο στόχος σας γίνεται δικός μας στόχος.  Η ομάδα μας συνεχώς  ενημερώνεται σχετικά με τις εξελίξεις στον κλάδο της αθλητικής επιστήμης για να παρέχει μεθόδους και πρακτικές που υποστηρίζονται από ερευνητικά δεδομένα. Ο χρόνος σας και τα χρήματα που επενδύετε είναι πολύτιμα. Make the most out of your training. Στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν είναι

 • η τήρηση του προγράμματος

 • η συνέπεια

 • το monitoring της προπόνησης (καταγραφή προπονήσεων, τεστ απόδοσης, τεστ προπονητικής ετοιμότητας)​

 • εξατομίκευση 

 • ευχάριστο κλίμα

 • προσοχή στη λεπτομέρεια

Η βέλτιστη απόδοση απαιτεί βέλτιστη προπόνηση.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η ομάδα μας αποτελείται από γυμναστές με αγάπη για τον αθλητισμό και την γυμναστική. Από μικρή ηλικία ασχοληθήκαμε με διάφορα αθλήματα ατομικά ή ομαδικά. Σαν αθλητές δεν είχαμε μεγάλες ατομικές διακρίσεις αλλά το πιο σημαντικό, η διάθεσή μας για άθληση και γυμναστική παραμένει αναλλοίωτη έως σήμερα. Σήμερα πιθανόν να μας βρείτε να τρέχουμε σε κάποιο αγώνα τρεξίματος ή σε κάποιο στάδιο στίβου της Θεσσαλονίκης. Να κάνουμε την προπόνηση ενδυνάμωσης μας, ή να προσπαθούμε να διατηρήσουμε κατακόρυφο  αργά το βράδυ μετά τις επαγγελματικές μας υποχρεώσεις. Η ενασχόληση με την αθλητική επιστήμη αποτελούσε μονόδρομο και σαφώς πρώτη επιλογή στο μηχανογραφικό.

Τυπικά προσόντα :

-Κάτοχοι μεταπτυχιακού με ειδίκευση στην ανθρώπινη απόδοση, την άσκηση και την υγεία

-Αριστούχοι απόφοιτοι της Σχολής Επιστήμης φυσικής αγωγής και αθλητισμού του ΑΠΘ

- Παρακολούθηση σεμιναρίων από εγκεκριμένους διεθνείς οργανισμούς όπως το Αμερικάνικο κολέγιο Αθλητιατρικής (ACSM), η ΝASM η ACE και η NSCA

-Ειδίκευση σε θέματα αποκατάστασης τραυματισμών όπως ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου, τενοντοπάθειες ωμικής ζώνης

- Ειδίκευση στην μεγιστοποίηση της αθλητικής απόδοσης                                 

-Μακροχρόνια εργασιακή εμπειρία σε μεγάλα γυμναστήρια της Θεσσαλονίκης 

 Σημαντικό σημείο στην έως τώρα πορεία μας στον κλάδο της γυμναστικής κατέχουν οι ασκούμενοι και αθλητές μας διότι έχουμε την τύχη να έχουμε πραγματοποιήσει πάνω από 4000 συνολικά ώρες προπονήσεων και να εφαρμόσουμε τις γνώσεις μας με σκοπό την επίτευξη των στόχων τους.

 

WORKOUT INTELLIGENCE TEAM

Βρείτε μας στα social 

 • LinkedIn
 • Instagram social button
 • Facebook social button

©2020  Από την ομάδα του Workout Intelligence