Προετοιμασία Υποψηφίων

Οι αθλητικές δοκιμασίες για σώματα ασφαλείας και ΤΕΦΑΑ δημιουργούν πολύ μεγάλο άγχος στους υποψήφιους. . Οι σχολές σωμάτων ασφαλείας (Στρατός, αστυνομία, Πυροσβεστική, Λιμενικό) έχουν υποχρεωτικά όρια τα οποία ο υποψήφιος πρέπει να περάσει .Σημειώνεται ότι τα όρια για της αθλητικές δοκιμασίες στα σώματα ασφαλείας είναι ίδια για γυναίκες και άντρες καθιστώντας τα σαφώς πιο δύσκολα για τις πρώτες Από την άλλη στα ΤΕΦΑΑ δεν υπάρχουν υποχρεωτικά όρια, αλλά ανάλογα με την επίδοσή  στις δοκιμασίες μπορείς να συγκεντρώσεις περισσότερα μόρια, τα οποία προστίθενται στα συνολικά σου μόρια από τις πανελλαδικές, και να έρθεις πιο κοντά στον στόχο σου. Είναι σημαντικό να είσαι σίγουρος ότι μπορείς να επιτύχεις στις αθλητικές δοκιμασίες. Για τον λόγο αυτό στο Workout Intelligence σε καθοδηγούμε προπονητικά για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία. Χρησιμοποιούμε αποτελεσματικές μεθόδους εξάσκησης. αύξησης την αθλητικής ικανότητας και συνεχή έλεγχο των επιδόσεων.

Σε ενδιαφέρει να ξεκινήσεις προετοιμασία για την σχολή της αρεσκείας σου?

Δες περισσότερες πληροφορίες για την διαδικασία, τα όρια και τις προκηρύξεις εδώ:

Θες να ξεκινήσεις?

Στείλε μας τις απορίες σου στο mail μας και θα χαρούμε να σου απαντήσουμε άμεσα e-mail: iworkoutintelligence@gmail.com

Πότε να ξεκινήσεις?

Η απάντηση εξαρτάται από το αθλητικό σου επίπεδο. Στην περίπτωση των σωμάτων ασφαλείας η ομάδα μας προτείνει να ξεκινήσει κάποιος στην 2α λυκείου έτσι ώστε να εκμεταλλευτεί τον λιγότερο φόρτο εργασίας σε σχέση με την τρίτη λυκείου για να εξασφαλίσει χωρίς άγχος την επιτυχία. Αντίστοιχα αν θες να προετοιμαστείς για μία κρατική προκήρυξη πάλι σημαντικό είναι να ξεκινήσεις νωρίς για να επιτύχεις τα όρια συντομότερα και χωρίς κίνδυνο τραυματισμού.

Προετοιμασία με εμάς

Ο στόχος σας για εισαγωγή στην αγαπημένη σας σχολή γίνεται και δικός μας στόχος. Σχεδιάζουμε ένα ειδικά διαμορφωμένο πλάνο προπόνησης ανάλογα με το εβδομαδιαίο σας πρόγραμμα και τον φόρτο εργασίας. Κάθε προπόνηση πραγματοποιείται από εξειδικευμένο γυμναστή της ομάδας. Χρησιμοποιούμαι τις  πιο σύγχρονες μεθόδους σύμφωνα με την αθλητική  επιστήμη για να πετύχετε την μεγαλύτερη δυνατή επίδοση. Δίνουμε έμφαση σωστή εκμάθηση των τεχνικών μέσα από ειδικές ασκήσεις και προασκήσεις, βιντεοανάλυση και ανατροφοδότηση. Παράλληλα επειδή η δύναμη  και η αντοχή αποτελούν  παράγοντες υψηλής σημασίας πραγματοποιούμε ειδικές ασκήσεις ενδυνάμωσης και πρόληψης τραυματισμών, καθώς και μεθοδικές  προπονήσεις αντοχής ανάλογα το επίπεδο σας και τον διαθέσιμο χρόνο σας.

Παρέχουμε 

-Τμήματα από 1 (personal training) έως 3 άτομα (small group training)

-Χρήση ειδικού εξοπλισμού

-Εξατομικευμένο πρόγραμμα

-Τεστ αξιολόγησης επιδόσεων

-Ενημέρωση για προκηρύξεις-διαδικασίες που απαιτούνται

Που πραγματοποιούνται οι προπονήσεις

Προπονήσεις πραγματοποιούνται σε δημόσια αθλητικά στάδια και συνεργαζόμενα γυμναστήρια στη Θεσσαλονίκη.

Ανάλογα με το πού μένετε παρέχουμε τις εξής επιλογές:

1) Καυτατζόγλειο στάδιο 

2) Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης Στρεμπενιώτη

3) Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων 

4) Γήπεδο Στίβου εγκαταστάσεις ΣΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης, Θέρμη

5) Συνεργαζόμενα γυμναστήρια κοντά σας (κατόπιν συνεννόησης)

 

Στην περίπτωση που βρίσκεσαι εκτός Θεσσαλονίκης  και θες προπονητική υποστήριξη από την εξειδικευμένη ομάδα μας εκμεταλλεύσου την υπηρεσία μας online coaching   

Βρείτε μας στα social 

  • LinkedIn
  • Instagram social button
  • Facebook social button

©2021  Από την ομάδα του Workout Intelligence