Personal Training 

Science based

Δήλωση Αποστoλής 

 

Παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσίων Personal Training με σκοπό την μέγιστη δυνατή βελτίωση της απόδοσης, πρόληψη τραυματισμών και επίτευξη στόχων. Πάθος της ομάδας μας είναι η συνεχής παρακολούθηση της αθλητικής επιστήμης με σκοπό την  παροχή των βέλτιστων προπονητικών μεθόδων.

Train Smart

                

 

Personal Training με εμάς:

Τι σημαίνει

Personal Training 1 με 1

Ατομική προπόνηση μαζί με τον εξειδικευμένο προπονητή σου. Ο personal trainer σχεδιάζει ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα σύμφωνα με τις δικές σου ανάγκες, στόχους και ικανότητες. Παράλληλα βρίσκεσαι υπό την καθοδήγησή του σε ολόκληρη την διάρκεια της προπόνησης έτσι ώστε αν χρειάζεται να διορθωθούν λάθη τεχνικής, να γίνει εκμάθηση νέων ασκήσεων καθώς και να ορίζονται με ακρίβεια τα διαλείμματα και τα κιλά που χρησιμοπιούνται για το βέλτιστο αποτέλεσμα. Η προσοχή του προπονητή είναι επικεντρωμένη σε εσένα. Σύμφωνα με την έρευνα, το personal training είναι  είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να πετύχεις τους στόχους σου εφόσον έχεις διαλέξει τον κατάλληλο γυμναστή.

Βελτίωση αθλητικής απόδοσης

Είσαι αθλητής ατομικού ή ομαδικού αθλήματος? Η βελτιστοποίηση της φυσικής κατάστασης είναι πολύ σημαντική για την αύξηση της απόδοσής σου στον αγώνα αλλά και για την πρόληψη τραυματισμών. Μετά από μια ανάλυση των δυνατοτήτων και αδυναμιών ετοιμάζουμε ένα πλάνο ειδικά διαμορφωμένο πλάνο για εσένα. Η ομάδα μας δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην παρακολούθηση της αθλητικής επιστήμης στον τομέα της αθλητικής απόδοσης και είμαστε δίπλα σου για να πετύχεις τους στόχους σου. Αναφορικά η προπόνηση που σου παρέχουμε ενδέχεται να περιλαμβάνει εξειδικευμένη προπόνηση ταχύτητας, εκμάθηση ολυμπιακού τύπου άρσεων καθώς και προασκήσεων τους,ή  προπόνηση βελτίωσης άλματος. Δεν επιλέγουν τυχαία οι κορυφαίοι αθλητές την προπόνηση με personal trainer

Αποκατάσταση τραυματισμών

Aν έχεις υποστεί τραυματισμό και θες προπονητική υποστήριξη για να διατηρήσεις την φυσική κατάσταση ή για τον ξεπεράσεις, η ομάδα μας είναι έτοιμη να σε βοηθήσει με την υπηρεσία μας personal training στην Θεσσαλονίκη. Ανάλογα τον τραυματισμό σου, παρέχουμε ένα ειδικά διαμορφωμένο πλάνο σταδιακής επαναφοράς σου στις αθλητικές σου δραστηριότητες. Αρχικός στόχος είναι η διατήρηση της φυσικής κατάστασης χωρίς να επιβαρύνεται ο τραυματισμός. Στη συνέχεια ανάλογα με την εξέλιξη του τραυματισμού το προπονητικό πλάνο προσαρμόζεται για να περιορίσει τον κίνδυνο επανατραυματισμού αλλά και να ενισχύσει την αποθεραπεία. Παραδείγματα τραυματισμών που έχουμε βοηθήσει στην αποκατάστασή τους αποτελούν: ρήξη πρόσθιου χιαστού, τενοντοπάθειες ωμικής ζώνης, ρήξη έσω μηνίσκου, διάστρεμμα ποδοκνημικής, κατάγματα κόπωσης. Παράλληλα παρέχουμε οδηγίες και για χρόνιες ενοχλήσεις (βλέπε τενοτοπάθειες) έτσι ώστε να μειωθούν οι ενοχλήσεις, όπως τροποποίηση κινητικών μοτίβων, στοχευμένη ενδυνάμωση αδύναμων μυών, εκμάθηση τεχνικών.

Αξιολόγηση φυσικής κατάστασης-εργομετρικά Τεστ

Σημαντικό εργαλείο για τον βέλτιστο σχεδιασμό της προπόνησης στο personal training αποτελούν τα τεστ αξιολόγησης. Η ομάδα μας χρησιμοποιεί τα πλέον αποδεκτά τεστ αξιολόγησης για την καλύτερη δυνατή ακρίβεια στις μετρήσεις. Με τα τεστ μετράμε 

α) δύναμη

β) αντοχή στην δύναμη

γ) δρομική αντοχή

δ) ταχύτητα

ε) ταχυδύναμη

στ) αλτικότητα

ζ) ευλυγισία 

η) agility 

Οφέλη:

1) Αξιολόγηση αρχικής φυσικής κατάστασης και σύγκριση με γενικό πληθυσμό

2) Αξιολόγηση της επίδρασης της προπόνησης (αν υπάρχει βελτίωση)

3) Πληροφορίες για την ετοιμότητα για προπόνηση 

4) Πληροφορίες για κίνδυνο εμφάνισης τραυματισμού

Monitoring 

Για το βέλτιστο αποτέλεσμα δεν μπορείς να αφήνεις τίποτα στην τύχη του. Όταν προπονείσαι με την υπηρεσία μας personal training στη Θεσσαλονίκη συνεχώς "μετράμε" την προπόνηση. 

1) Χρησιμοποιούμε καρδιοσυχνόμετρο polar ή οξύμετρο

2) Υπολογίζουμε την συνολική προπονητική επιβάρυνση (volume load)

3) Χρησιμοποιούμε ερωτηματολόγια προπονητικής ετοιμότητας όπως το PAR-q

4) Αξιολόγηση τεχνικής μέσω βίντεο

Εκμάθηση ασκήσεων-βελτίωση τεχνικής

Ήθελες να μπορέσεις να κάνεις κατακόρυφη στήριξη ή να πετύχεις το πρώτο σου muscle up? Δυσκολεύεσαι με την τεχνική του squat ή του clean? Και εμείς το ίδιο ακριβώς σας ασκούμενοι. Η δυσκολία κάποιων ασκήσεων φαντάζει μεγάλη αλλά με μεθοδικότητα και κατάλληλες οδηγίες μπορεί να σε βοηθήσει η ομάδα μας μέσω του personal training να τις καταφέρεις αλλά και να τις εκτελείς με μεγάλη ακρίβεια

Μάστερ αθλητές (άνω των 50 ετών)

Η προπόνηση δεν έχει όρια ηλικίας. Ειδικά όσο μεγαλώνουμε είναι επιβεβλημένη. Η ομάδα μας παρέχει ειδικά διαμορφωμένο πλάνο έτσι ώστε να βελτιώσετε με ασφάλεια την απόδοσή σας ή να την διατηρήσετε σε ψηλά επίπεδα. Παράλληλα να αποφύγετε οξείς ή χρόνιους τραυματισμούς. Ο γυμναστής είναι συνέχεια δίπλα σας για την καλύτερη δυνατή διεξαγωγή της προπόνησης.

Μεταπτυχιακή εξειδίκευση στην άσκηση και υγεία

Πυλώνας της δράσης της ομάδας μας είναι η προώθηση της υγείας μέσω της φυσικής δραστηριότητας και της προπόνησης. Τα οφέλη της άσκησης είναι πολλαπλά και αδιαμφισβήτητα. Σε περίπτωση που έχεις ειδικές οδηγίες από τον γιατρό σου και χρειάζεσαι εξειδικευμένο γυμναστή για να σε υποστηρίξει προπονητικά επικοινώνησε με την εξειδικευμένη ομάδα μας και σε συνεννόηση με τον θεράποντα ιατρό θα σχεδιάσουμε ένα αποτελεσματικό και ασφαλές πρόγραμμα για εσένα. Παράλληλα παρακολουθούμε συνεχώς συνέδρια sports medicine για να είμαστε ενημερωμένοι και να παρέχουμε προπονητική υποστήριξη στηριζόμενη σε επιστημονικά δεδομένα ειδικά σε περιπτώσεις επαναφοράς στην αθλητική δράση μετά την ρήξη πρόσθιου χιαστού. 

Οι προπονήσεις personal training με την ομάδα γυμναστών μας πραγματοποιούνται :

1) Σε δημοτικά στάδια (Αμπελοκήπων, Νεάπολης, Τεφαα Θεσσαλονίκης, Καυτατζόγλειο, Ιβανόφειο)

2) Σε συνεργαζόμενα γυμναστήρια στη Θεσσαλονίκη κατόπιν συννενόησης

3) Σε ειδικά διαμορφωμένους εξωτερικούς χώρους της Θεσσαλονίκης (Νέα παραλία, αθλητικές εγκαταστάσεις)

4) Στην άνεση του σπιτιού σας (εντός Θεσσαλονίκης)

Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε μας e-mail στο iworkoutintelligence@gmail.com ή στο instagram και facebook @workoutintelligence .

 

Η ομάδα μας είναι στην διάθεσή σας για αν σας λύσουμε απορίες και να υποστηρίξουμε τους προπονητικούς σας στόχους

Υπηρεσίες 

Βρείτε μας στα social 

  • LinkedIn
  • Instagram social button
  • Facebook social button

©2019  Από την ομάδα του Workout Intelligence